Hotell & Restauranger

Det är inte bara maten och komforten som ska hålla hög klass på restauranger och hotell, utan alla enskilda delar bildar en helhet, ett koncept. Vi tycker om att vara med och ta fram koncept som är enhetliga från första till sista kontakt, så involvera oss gärna i arbetet så bidrar vi gärna med våra kunskaper och idéer. 

Köpcentrum, Handelsområden & Kontorsmiljöer

Utifrån ett perspektiv där man måste hålla ihop ett grafiskt program och få det att fungera i flera olika typer av exponeringar och med en rad olika varumärken och designidéer har vi kunskapen som krävs. Vi designar och konstruerar lösningar som tar hänsyn till hela omgivningen. Aspekter som tydlighet, läsbarhet och tillgänglighet finns naturligtvis alltid med i vårt medvetande. 

Specialkonstruktioner

Specialkonstruktioner tycker vi är riktigt spännande. Det utmanar oss och våra samarbetspartners och vi får ytterligare tillfälle att vara konstruktiva och kreativa. Har du en idé om ett utseende och en funktion så hjälper vi till med resten. Exempel på moment som kan ingå i specialkonstruktioner kan vara plastbearbetning, ljusdesign, specialsnickerier, lack, elektronik och metallarbeten. I våra referenser hittar du lite inspiration kring vad vi gjort tidigare men våra möjligheter vet ingen gräns, utan endast fantasin. Ställ frågan så ska vi arbeta för att vara en del av lösningen. 

11 augusti 2017

Äntligen augusti!

Nu är vi tillbaka igen efter semestern! I veckan har vi bland…
11 april 2017

FINANSIERINGSLÖSNINGAR I SAMARBETE MED WASA KREDIT

Vi är glada att vi från och med nu kan erbjuda våra…